Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 8,00 lei - 6.783,00 lei

Marca

Marca

Marime

Marime

Tip produs

Tip produs

Pentru

Pentru

Eveniment

Eveniment

Stil

Stil

Material

Material

Marime mama

Marime mama

Culoare

Culoare

Marime fiica

Marime fiica

Trena

Trena

Disponibilitate

Disponibilitate

Sunt 884 produse.

Se afiseaza 1-20 din 884 produs(e)

Articole botez

Hainute botez

Cel mic este in prim planul evenimentului si din acest motiv alegerea acestor hainute de botez, rochita sau costumas de botez este o decizie importanta.

La botez nasii sunt cei care aleg tinuta bebelusului care urmeaza sa fie botezat, fie ca este vorba de rochita de botez sau de costumas de botez, tot ei sunt cei care daruiesc restul de accesorii.

Din acest motiv ei trebuie sa aleaga cu grija cele mai elegante si lejere rochite sau costumase de botez.

JuliaKids va ofera o selectie din cele mai elegante modele de rochite toate lucrate din cele mai fine materiale in culori pastelate sau simple.

Cele mai spectaculoase modele de rochite fetite le gasiti la noi lucrate in ton cu ultimele tendinte din moda in ceea ce priveste materialele cat si cromatica colectiei.

Daca in colectia de primavara-vara avem materiale usoare lejere si racoroase prezentate intr-o cromatica bogata si indrazneata, la colectia de iarna avem materiale mai groase iar cromatica colectiei prezinta culori pastelate si grizate.

Cand vine vorba de culoarea rochitelor de botez aceasta poate fi si clasica cum ar fi: ivoire/alb sau mai colorata : roz/rosu/mo/lila.

Toate materialele folosite sunt de calitate si ofera un confort bebelusului, fiind si delicate cu pielea acestuia.

JuliaKids ofera prin produsele sale rochite de botez in stil casual chic care  ofera avantajul de a putea fi purtate la botez, dar si apoi la o plimbare in parc sau chiar la alte evenimente.

 

Articole Botez

Nu in ultimul rand oferim si o gama variata de costume botez baieti lucrate in stil modern sau clasic. Acest produs: costumas botez reprezinta pentru noi o mare provocare deoarece ne-am propus sa venim in fiecare an cu modele noi si materiale in ton cu tendintele fiecarui sezon.

La fiecare costumas de botez sau rochita de botez se poate adauga trusou botez sau chiar si nelipsitele lumanari de botez.

Totodata propunem si  seturi complete de botez care includ: hainutele de botez, trusou, lumanare, pantofiori, caciulita, bentita sau turban, sepcute, cutie cadou, cruciulite botez. accesorii cristelnita.

Avem  o experienta bogata in domeniul botezului si puteti conta pe noi ca va ajutam cu tot ce este necesar la botez.

Filtre active