Livrare si retururi

Livrare comanda

Produsele comercializate de catre JuliaKids sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Incepand cu data de 07/01/2019 comenzile cu valoare mai mare de 300 RON beneficiaza de livrare gratuita.

Valoarea totala a costului de transport va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii.


Livrare in 4h

Produsele care sunt deja pe stoc se pot livra in maxim 4h cu un cost al transportului de 25 RON indiferent de valoarea comenzii.

De acest serviciu pot beneficia doar comenzile cu adresa de livrare in Bucuresti si plasate pana la ora 14.00 in zilele lucratoare.

JuliaKids isi rezerva dreptul de a nu asigura serviciul ''Livrare in 4h'' cu obligatia de a informa clientul despre acest fapt inainte de procesarea comenzii, in urmatoarele conditii:

  • conditii meteorologice nefavorabile independente de vointa companiei, cum ar fi dar fara a se limita la: ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu, polei pe partea carosabila etc.
  • un numar mare de comenzi inregistrate si aflate in operare
  • volum mare de comenzi in raport cu dotarea logistica existenta, datorata unor situatii deosebite, perioade de an aglomerate, cum ar fi dar fara a se limita la: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 Martie etc.


Politica de returnare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cere de retur prin e-mail la adresa contact@juliakids.ro.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor de livrare deoarece ati beneficiat in mod direct de acest serviciu, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

Expediati produsele la adresa Drumul Timonierului nr. 6, Sector 6, Bucuresti fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.