Despre noi…

Misiunea noastră este extrem de simplă: livrăm fericire!

JULIAKIDS reprezintă un concept care se extinde dincolo de îmbrăcăminte.

Îți amintești momentele în care copilul tău se pregătea să vină pe lume? Când priveai prelung la manechinele bebelușilor din magazine și te întrebai cum va arăta micuțul tău? Apoi cu fiecare ecografie simțeai că te îndrăgostești mai tare, și visele prindeau și mai mult contur… Vedeai hăinuțe în vitrine și visai cum într-o zi minunea ta va ajunge să fie suficient de mare încât să le poată îmbrăca?

Îți amintești acele clipe, acea emoție?

JULIAKIDS este un brand desprins din acele clipe. Ne-am dorit haine care să aducă lacrimi de fericire… și facem în permanență tot ceea ce putem și știm mai bine pentru a ne păstra la nivelul exigențelor impuse!

Mai mult decât haine…

Noi, la JULIAKIDS știm că fiecare moment din viața copilului tău este unic. Știm că o fotografie valorează o mie de cuvinte… și că vrei tot ce este mai bun pentru el. Din acest motiv căutăm în permanență să ne îmbunătățim selecția de produse cu haine PERFECTE.

Calitatea materialelor este incontestabilă, iar design-ul este unic. Hainele sunt elaborate astfel încât să poată satisfice atât așteptările părinților, cât mai ales exigențele copiilor, la orice eveniment și orice vârstă!

Ne dorim ca fiecare copil care îmbracă hainele noastre să trăiască o experiență deosebită. Știm foarte bine că o ținută potrivită poate crește încrederea în sine, motiv pentru care credem cu ardoare că este important să insuflăm putere și confidență celor mici, încă de la cele mai fragede vârste.

Fiecare copil visează să fie personajul principal al poveștii sale…

...iar focusul nostru este să îi oferim din plin această experiență! Am ales să colaborăm cu două dintre cele mai mari branduri pentru copii: Mayoral și Losan… și nu ne-am oprit aici. Am vrut mai mult, iar acest lucru ne-a împins mai departe. Astfel, unicitatea produselor noastre este dată și de faptul că realizăm ținute de ocazie la comandă.

În plus, în viitorul apropiat ne vom extinde linia de distribuție la nivel international!

Credem în fericire, în eleganță, în frumusețe și în bunătate.