Livrare comanda:

Produsele comercializate de catre JuliaKids sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Incepand cu data de 02/11/2020 taxa de transport este de 25,00 RON pentru comenzile cu valoare cuprinsa intre 0 si 299,99 RON, transportul fiind gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare sau egala de 300,00 RON.

Politica de returnare:

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur din contul de client.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Conform art. 16 alin. c) OUG34 04/06/2014 Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Inregistrati o cerere de retur in contul de client, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ati primit comanda. Termenul este respectat daca cererea de retur este inregistrata inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Termenul de procesare a unei cereri de retur (timpul dintre momentul in care departamentul de retururi al SC Julia David Kids SRL intra in posesia produselor returnate si momentul efectuarii rambursarii) este de 1-30 de zile calendaristice.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.