Rochita lunga de domnisoare, dantela si broderie, ivoire, 2-13 ani660,00 lei
Livrare in 15-30 de zile


Marime

Cantitate

 

Plata securizata cu cardul

 

Livrare rapida

 

Perioada de retur 14 zile

Rochita lunga de domnisoare, dantela si broderie, ivoire, 2-13 ani

Rochita lunga de ocazie din dantela si broderie

Achiziționează acum cea mai frumoasă rochie pentru fetița ta. Prețuri avantajoase si oferte imbatabile. Personalizare fară nici un cost suplimentar și Livrare Gratuită!

Producție

Materiale Fine
Selectăm cu atenție materialul, firele și ornamentele de cea mai înaltă calitate pentru a crea fiecare rochie în parte. Ne asigurăm că fiecare culoarea, luciu și textură este de cea mai înaltă calitate, astfel încât să corespundă cu standardelor dvs.
22220316_02_en.jpg?55%22
Mărgele Elegante
Multe dintre rochiile noastre au broderii elaborate pe mâneci și / sau pe fustă. Croitorii profesioniști petrec nenumărate ore pentru a coase manual fiecare bucată de ornament pentru a crea un design perfect, elegant și clasic doar pentru dvs.
44440316_04_en.jpg?55
Broderii Unice
Brodarea unei rochii elegante pentru evenimente speciale nu ține doar de design, ci și de o tehnică grozavă. Rochiile noastre au broderii frumoase, realizate manual.
Aplicații Minunate
Atunci când o rochie necesită detalii suplimentare, aplicațiile îi pot oferi unei rochii un apel uluitor. Rochiile noastre au aplicații frumoase aranjate în desene complicate și cusute manual.
Căptușeala & Structura
Rochiile noastre nu ar fi complete fără a fi complet aliniate și structurate pentru a vă pune în evidență talia. În plus, adaugăm o căptușeală completă, confortabilă și moale, sub toate țesăturile noastre frumoase.

66660316_06_en.jpg?55
P-2136-80
2019-10-16

Referinte specifice

Pareri

Acest produs nu are inca recenzii.

Scrie o recenzie

Rochita lunga de domnisoare, dantela si broderie, ivoire, 2-13 ani

Scrie o recenzie